Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagykoalició Miéppel

2010.03.10

A MIÉP csatlakozott a Fidesz-MSZP nagykoalícióhoz

2010. 03. 09.

Mint sokak által ismeretes, 2010. március 6-án Csurka István, lakossági fórumot tartott Ajkán. A rendezvényen magam is részt vettem, mert első kézből szerettem volna tájékozódni a MIÉP elképzeléseiről. Program híján azonban a nemzeti-radikális oldal, a Jobbik ellen folytatott aljas hazugságkampánynak lehettem szem- és fültanúja.

Korábban is olvastam, hallottam különböző forrásokból a MIÉP elnöke nyilatkozatait, a Jobbikról közzétett valótlan és megalapozatlan állításait, az előadáson azonban a moderátor, a képviselőjelölt és Csurka István szájából hallhattam viszont a képtelenségeket. Bár néhány gondolatomat kifejthettem a fórum végén, mindez azonban a sajtóból kimaradt.

Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy jelenlegi, a mérési küszöb alatti politikai súlya ellenére indokolatlan mértékben foglalkoznék ezzel az egykor szebb napokat is megélt törpepárttal. Távol álljon tőlem, hogy a MIÉP egykori tagságát, szimpatizánsait, vagy akár a Fidesz narancsos ködben tartott, többségében nemzeti érzelmű szavazóit megsértsem. Mindazonáltal szükségesnek tartom, hogy a MIÉP-elnök szájából elhangzó igaztalan vádakra reagáljak a szélesebb nyilvánosság előtt.

Ahogy Csurka 2010. február 17-ei, Hovatartozásunk, céljaink című írásában is olvasható, a pártrendezvényen is elhangzott, hogy a Jobbik " magyar radikális pártként indul ezen a választáson, kétes elemekből álló, az MSZMP-MSZP és a volt SZDSZ, bizonyos zsidó szervezetek és titkosszolgálatok, valamint erősen kétes orosz elemek – Zsirinovszkij – által szervezett párt, a Jobbik is."

Emlékeztetem Csurka urat, hogy a MIÉP tagságának zöme - nemzetben gondolkodó, értelmes magyar emberek - már korábban átléptek a Jobbikba. A Jobbik szavazótáborának jelentős részét pedig az egykori MIÉP szavazók teszik ki. Hangsúlyozom, hogy igazi jobb- és baloldal nem létezetett, hisz nem is létezhetett Magyarországon, hisz a jelenlegi parlamenti pártok az Ön által különösen jól ismert ún. "Rózsadombi Paktumban" az elcsalt rendszerváltáskor felosztották egymás közt hazánk politikai térképét, mesterségesen kreálva áljobboldali és álbaloldali pártokat, melyekbe egyaránt beültették a külföldi cionista nagytőke magyarországi helytartóit, és a kommunista rendszer egykori állami tisztségviselőit, elvtársait.

Aggasztónak tartom, hogy az egykor a nemzeti oldalon álló MIÉP számunkra tisztázatlan, zagyva okokra hivatkozva beáll a Fidesz által képviselt jobbliberális tábor mögé. Miközben, ha magát nemzeti oldalon állónak vallja, kötelessége lenne a nemzet érdekeit egyedüliként védő Jobbik mellé állnia.

Nem tudom, hogy a Jobbik dinamikusan növekvő támogatottságából fakadó irigység vezérli-e Csurkát, vagy valamilyen aljas politikai háttéralku hozománya, hogy a Fidesz már nem, vagy nem kizárólagosan az egykori elvtársat, Kövér Lászlót használja szócsőként a Jobbik ellen, hanem a letündökölt, éppen Csurka István által szétvert MIÉP-et.

A multinacionális parlamenti pártok mellé álló MIÉP együtt megy szembe most a valódi rendszerváltást sürgető, az elmúlt 20, vagy akár 60 évet számonkérni szándékozó magyar emberekkel és mozgalmukkal, a Jobbikkal.

Március 6-án, alig két héttel az ajánlószelvények leadási határideje előtt bemutatni egy Ajkán és kerületünkben alig tartózkodó, az elmúlt években lényegében inaktív MIÉP-tagot képviselőjelöltként Csurka úr is tudja, teljes kudarcra ítélt vállalkozás.

Ha erre mégis sor kerülne - tapasztalva például a 2009. januári ferencvárosi választás miépes visszaéléseit, a Választási Bizottságban a Jobbik delegáltja árgus szemekkel fogja figyelni a MIÉP esetlegesen leadni szándékozott ajánlószelvényeit...

Ismerve az MDF és az LMP kudarcát is kerületünkben, mely pártok pedig fejtettek ki néminemű kampánytevékenységet és mégsem sikerült összegyűjteniük az induláshoz szükséges, teljesen lehetetlennek tartjuk a MIÉP indulását.

Egykori szavazójaként sajnálom Csurka Istvánt, akinek a társadalmi diagnózisával sokan egyetértettünk. Valódi szándék és program nélkül, és főleg megfelelő vezető nélkül azonban a MIÉP halálraítélte saját magát.

Másrészt örülök, hogy végre kibújt a szög a zsákból. Az elcsalt rendszerváltás fő statisztájából kivált MIÉP végre visszakerült arra az oldalra, ahonnan jött, és ahová tartozik. Olyan pártot támogat Csurka úr, mely amikor nyíltan a liberális oldalon állt, kivonult a parlamentből a trianoni gyásznap megemlítése hallatán, melyben ott ülnek az általa folyamatosan szidott kommunisták és zsidók, mely összejátszva a teljes parlamenti garnitúrával olvasatlanul aláírta a hazánk függetlenségének megszüntetésével járó Lisszaboni Szerződést, mely egyenes út az Európai Egyesült Államok felé; mely elpuskázta Székelyföld autonómiájának kikényszerítését Románia EU-tagságának feltétel nélküli támogatásával, melynek köszönhetjük a 2011-ben lejáró földmoratóriumot, mely pártcélokra leosztotta az MSZP-vel a rádiófrekvenciákat, és amely - bár elszámoltatást hazudik - megszavazta az MSZP-vel közösen a titkosítások megszigorítását.  Olyan párt támogatására buzdít Csurka, mely 2002-ben nem az elvesztett választást sajnálta jobban, mely lehetővé tette az MSZ(M)P visszatértét egy még vadabb, még liberálisabb, még aljasabb formában, hanem Pokorni Zoltánon keresztül 2002-ben afeletti örömét kürtölte világgá, hogy Csurka István és pártja nem került be a parlamentbe. Csak zárójelben jegyzem meg a MIÉP elnökének, hogy a fideszes Pokorni volt az is, akinek a holokauszt-emléknapot köszönhetjük, miközben Csurka folyamatosan ez ellen ágált. Ugye milyen ellentmondás, elnök úr! Most azt mondja, a Jobbikot az MSZP pénzeli... 2004-ben pedig attól zengtek megnyilvánulásai, hogy a Fidesz hozta létre a MIÉP ellen a Jobbikot... Akkor hogy is van ez? A Jobbikot - mint Ön is tudja, a magyar emberek hozták létre. Mi vagyunk a magyar társadalom immunreakciója a magyarság elleni cserbenhagyásos gázolás ellen, amiben minden parlamenti szereplő tettestárs. 

A parlamenti pártok az elszámoltatástól való félelmükben most jobbról is, balról is egymásbakapaszkodnak. Aljas módon így kívánják elkerülni a Jobbik által tervezett teljes és visszamenőleges elszámoltatást - amely nem csak az elmúlt 8 évre vonatkozik. A Fidesz-MSZP nagykoalíció valódi veszélye és egy újabb átverés fenyegeti Magyarországot, melyet a Jobbik, a tiszta, alulról szervező nemzeti párt kormányra kerülése megakadályozhat.

Egy dologgal elfelejtett számolni Csurka István: a magyar emberek, bár türelmesek, nem ostobák, és rengetegen felébredtek már a csipkerózsika-álomból. A dédelgetett fideszes 2/3, mely egypártrendszerként, a választópolgárok kontrollja nélkül tenné lehető a magyar gyarmatosítás befejezését, már rég szertefoszlott.

Programunk, szakembereink, hatalmas és egyre erősebb táborunk, tisztán nemzetmentő szándékaink, és szigorú belső rendünk a garancia arra, hogy az országot rövid idő alatt felszálló pályára állítsuk.

Egyre több magyar ember ismeri fel, hogy az elmúlt 20 évben minden jelenlegi parlamenti párt bizonyíthatott volna. Az építés, gyarapítás helyett azonban valamennyi sáros volt nemzeti vagyon eltékozlásában, a korrupcióban és az országrombolásban.

2010. áprilisában a magyar nép mondhat ítéletet mindenki felett, akik ártottak nemzetünknek az elmúlt időben. Félnek tőlünk, mert jól tudják, hogy ha a Jobbiknak lesz valóban arányos médiafelülete, akkor minden magyar ember hallani fogja az igazságot.

Népünk ébred. Az igazság előbb-utóbb utat talál magának, bármennyire is szeretnék azt elfedni. Hiszek benne, hogy ennek a nemzetnek fel kell emelkednie! A győzelem pedig rajtunk múlik, magyarokon!

Adjon az Isten szebb jövőt!

 

Ferenczi Gábor

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.